Balloner med helium – reklamer der skiller sig ud

Kontakt os her

Hos JA Blikfang får du ikke alene markedsføringsprodukter, som for eksempel helium balloner, der i den grad skiller sig ud fra mængden og formår at tiltrække kundernes opmærksomhed – du får også produkter af højeste kvalitet fra nogle af Europas bedste leverandører og til priser, hvor alle kan være med.

Vi har sørget for nogle af markedet absolut største fordele, når du handler med os. Her kan blandt andet nævnes:

  • Balloner, der kan ses fra lang afstand.
  • Fysiske reklameprodukter, der skiller sig ud fra mængden.
  • Point of Selling, POS materiale, der kan booste dit salg.
  • Fast tilknyttet konsulent, der hjælper dig med at ramme din målgruppe på bedst mulige måde.
  • Mulighed for prisklasse, der matcher dit budget.

Kæmpe balloner som tiltrækker opmærksomhed

Vi gør det let for dig at blive set i mængden uanset, hvor og hvornår. Vi har sørget for enestående materialer – naturligvis med påtryk af dit firmalogo eller andet print efter eget valg og med mulighed for at kombinere med en lang række af vores øvrige markedsføringsprodukter, der blandt andet tæller oppustelige søjler, pop-up telte, portaler, deckchairs og kæmpeparasoller.

Giv din virksomhed den opmærksomhed, som virksomheden og dit brand fortjener med spændende produkter fra førende leverandører på markedet.

Balloner med tryk – tag din markedsføring til nye højder

Balloner med helium kan gøre den store forskel. Med tryk af logo og eventuelt slogans, så vil du blive husket – også af mulige kunder, der ser din reklame på lang afstand.

Vi gør det umulige muligt:

  • Indendørs
  • Udendørs
  • Over alt

Vi skiller dig ud fra mængden i haller, på messer, på gader, på markeder, alle steder med markedsføringsmaterialer, der virker. Vi giver dig højeste kvalitet til priser, hvor alle kan være med.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os