Reklamefigurer gør dit produkt levende

Kontakt os her

Har du tænkt over, hvad der får dig til at stoppe op, når du er på messe, til marked eller til en helt tredje type event?

Og har du tænkt over, hvilke domiciler og virksomheder, du husker, når du suser forbi diverse erhvervsområder?

Reklamefigurer har både en fantastisk huske-effekt og en meget høj kontaktværdi, som du kan kombinere klogt og effektivt i din markedsføring. Vi har tre muligheder for reklamefigurer:

  • Figurer – standard
  • Figurer – specialfremstillet
  • Logo i 3D

Reklamefigurer giver liv til din markedsføring

Figurer til markedsføring er ideelle til din virksomhed, hvis du har behov for at komme i dialog med kunder og besøgende, der kommer forbi din stand eller din butik. En spektakulær eller nuttet figur skaber kontakt til kunden og nedbryder afstanden øjeblikkeligt, fordi den er mere levende end meget andet godt blikfang.

Når du benytter JA Blikfang til produktion af dine figurer, får du personlig service med kompetent og erfaren rådgivning. Du kan derfor trygt have tillid til at opnå et perfekt slutresultat her, og vi tager dig med igennem hele processen.

Mange fordele med 3D figurer til markedsføring

Tredimensionelle reklamefigurer har mange fordele fremfor markedsføring i 2D: For det første skiller reklamefigurer, skulpturer, figurer af produkter og logoer i tre dimensioner sig ud, fordi de fysisk fylder rummet eller arealet ud – og dermed tiltrækker opmærksomhed. Forestil dig for eksempel en oversize 3D figur af dit kerneprodukt eller jeres logo på plænen foran dit domicil eller din produktion. Eller foran din messestand. Det bliver husket.

For det andet kan en menneskelignende figur sætte ansigt på dit produkt og skabe kontakt til kunderne – i øjenhøjde bogstaveligt talt. For vi mennesker søger helt ubevidst efter øjenkontakt – og så selv om det bare er en figur. Og det er din fordel.

Kreativ sparring til valg eller udvikling af reklamefigurer

Måske har din virksomhed allerede en maskot eller en figur, der er synonym med jeres brand, jeres produkter eller jeres services?

Hvis ikke I har, så fortvivl ikke: JA Blikfang hjælper dig med at se og udnytte de kreative muligheder, der ligger i at bruge reklamefigurer som en del af din virksomheds kommunikation og markedsføring. Vi har et meget stort sortiment af alle tænkelige figurer. Og har vi det ikke i standardsortimentet, kan vi få din unikke figur specialfremstillet.

Reklamefigurer i glasfiber – formbart og holdbart

Alle vores reklamefigurer bliver fremstillet i glasfiber. Det er et vejr- og vindbestandigt materiale, der kan holde til at stå udendørs i det danske klima året rundt – og som kan formes og males lige efter dine ønsker. Har du behov en specialfremstillet reklamefigur som skal være ekstra hårdfør, tilbyder vi at forstærke den med stålskelet og anti-graffiti coating.

Har du allerede et billede af den ultimative reklamefigur til din virksomhed?

Så kontakt os nu og lad os bringe den til live for dig.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os