Kube stol og bord – smart og effektiv reklame

Kontakt os her

Her finder du alt indenfor god og effektiv markedsføring. Vores kube produkter byder på et væld af spændende markedsførings muligheder, der ikke alene er smarte og effektive, de er også yderst salgsfremmende og vækker stor opmærksomhed.

Vi byder på:

  • Et bredt varesortiment fra Europas førende leverandører
  • Fysiske reklameprodukter i højeste kvalitet
  • Slidstærk og effektiv markedsføring der bliver set

Giv kunderne en kube stol under armen

Vi sørger for fysiske reklamer, der kan gøre hele forskellen for dit produkt, din service eller din virksomhed. Disse smarte produkter egner sig fortræffeligt til såvel indendørs som udendørs events. Især på festivaler, på messer og til små som store arrangementer, hvor du ønsker at tiltrække ekstra opmærksomhed, så er disse produkter den helt perfekte løsning. Vi byder på altid god service:

  • Totalløsninger indenfor alle former for fysisk markedsføring indoor som outdoor
  • Fast tilknyttet konsulent, der hjælper med den mest optimale branding til netop din målgruppe

Vi gør det let for dig at blive synlig og tiltrække den opmærksomhed, der gør, at du og din virksomhed skiller sig ud fra mængden. Vores mangeårige erfaring og vores kvalitetsprodukter giver dig mulighed for stærk og effektiv branding.

Praktisk og dekorativ kube bord

En kube stol er den oplagte reklame gimmick at give din kunde med under armen for eksempel i forbindelse med et sportsevent, hvor deltageren kan bruge den til opbevaring. Mulighederne er mange, du får høj synlighed, det bliver ikke lettere at markedsføre sig dit budskab overfor omverdenen. Kuberne er sjove, giver smil på læben og danner grundlag for at skabe gode kunderelationer.

Vi tilbyder smarte og effektive reklamestole i flere varianter. Du kan få dem:

  • Blød eller hård inder kerne
  • Foldbare model lige til at folde ud og benytte som opbevaring.
  • Mulighed for fuldprint på alle 6 overflader

Her får du funktionel og dekorativ udsmykning til din event og noget for kunderne at tale om. Du får også mulighed for øget salgstid og en foldbar stol, der kan fyldes op med dit produkt eller spændende festival lokkemidler som chips og øl/læskedrik vil helt sikkert skabe lykke og god stemning blandt dine kunder.

Denne kube reklame egner sig ligeledes fortræffeligt som bord til events, instore begivenheder eller på messer. Kun fantasien sætter grænser, når du bruger effektiv fysisk markedsføring fra JA Blikfang.

Denne form for fysisk markedsføringsmateriale egner sig også perfekt til firmagave. Her får du et praktisk og dekorative reklameprodukt, der ikke alene giver mulighed for dit logo all-over, men også at fylde din kube med dine produkter, brochurer, tilbud på services eller lignende. Kuben fås naturligvis også med mulighed for fast fyld.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os