Underhold kunderne
med en firmamaskot

Kontakt os her

Har din virksomhed en maskot? Hvis ikke, kan du overveje om ikke det er en ide, for en legemliggørelse af det, I står for som virksomhed. Maskotten er en særdeles effektiv måde at fange opmærksomheden på.

En firmamaskot er en figur, der repræsenterer Jeres virksomheds identitet og kultur. Den er en karikeret og sjov repræsentant, der kan noget, dine medarbejdere ikke kan, nemlig at bryde de menneskelige normer.

Kontakt os

Hvorfor have en firmamaskot?

Når din virksomhed er til stede ved et event, er der nogle uskrevne regler for, hvordan man møder andre mennesker. Men hvis nu du har puttet en af dine medarbejdere i firmamaskot kostumet, så kan I pludselig fange opmærksomheden og skabe relationer på en mere fri og sjov måde.

Firma- eller brandmaskot

Har du ikke en maskot for dit firma, kan det være, at det giver mere mening med en brandmaskot – altså en maskot, der repræsenterer en produktlinje eller et af jeres brands.
Du kender allerede maskotterne fra de store sportsklubber, og her kan du se, hvordan en maskot er en genial måde at aktivere og underholde klubbens fans.
Hvorfor ikke gøre det samme med en band- eller virksomhedsmaskot?

Du har et godt produkt, vis det

Vi kan designe en maskot fuldstændig som dit produkt. Det kan være alle former for produkter, indpakning, emballager eller andet. Alt kan lade sig gøre. Vi giver maskotten en personlighed gennem ansigt, så den kan skabe en god stemning.
Maskotterne kan laves, så de henvender sig til alle målgrupper, så du kan se dit produkt komme til live og nyd effekten og smilene, det skaber hos både børn og voksne.

Kontakt os

Lille investering, stor effekt

I forhold til den investering der er forbundet med din virksomhedsmaskot, kommer den mangefold tilbage. Den opmærksomhed du får ved en maskot, er blivende, da den kan anvendes om og om igen.

Andre markedsføringstiltag har slet ikke samme effekt på den lange bane, og er hurtigt glemt.

Din maskot husker alle, og de glæder sig over genkendeligheden. Du kan endda vælge at få lavet en gigantisk oppustelig maskot, som kan tiltrække opmærksomheden over store afstande og tiltrække kunder i store forsamlinger.

Lad os skabe din firmamaskot

Vi har allerede hjulpet en lang række danske virksomheder, offentlige institutioner og sportsklubber med at skabe deres maskot, og vi vil glæde os til at hjælpe dig.
Kontakt os og hør nærmere. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen: Fra idefasen, gennem design til produktion, levering og præsentation.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os