Fang publikums opmærksomhed med blikfang til sportsevents

Kontakt os her

Et sportsevent med mange publikummer og deltagere er en optimal mulighed for at kommunikere dine budskaber til fans, kunder, samarbejdspartnere og sponsorer.
Til sportsevents er stemningen god, alle er en del af fællesskabet og oplevelsen. Det giver optimale muligheder for branding, kommunikation og markedsføring.

Uanset om du er arrangør eller sponsor, så kan vores produkter med blikfang til sportsevents skabe værdi for din virksomhed og dine mål.

Kontakt os

Styrk den fælles identitet

Som klub og arrangør af sportseventet kan I styrke den fælles identitet og det særlige bånd mellem fans og klub med en maskot i klubbens farver. Den skaber stemning og opbygger fansenes dedikation og loyalitet overfor klubben.

Maskotten er en ambassadør, der bringer jeres brand til live. Og så kan den tages med som blikfang til andre events end dem, jeres klub eller virksomhed selv arrangerer.

Kontakt os

Dit brand skal ses

Når vi laver en sportsmaskot, en fodboldmaskot eller en klubmaskot hos JA Blikfang, tager vi altid hensyn til, at den skal kunne være aktiv. Dragten skal være komfortabel og let at bevæge sig i.
Vi designer maskotten, så den tager højde for alle de formål, I skal bruge den til:

  • Skal klubmaskotten bruges udendørs, hvor det kan være vådt og koldt?
  • Eller skal den kun bruges indendørs, hvor det hurtigt bliver varmt?
  • Skal den kunne dele noget ud til publikum?
    …..Og så videre.

Hvilken type maskot skal I have?

Sammen med jer finder vi ud af, hvordan jeres maskotkostume skal designes, for at I kan bruge den til de formål, der er vigtige for lige netop jeres klub eller forening.

For at I får mest værdi ud af jeres nye sportsmaskot, er det vigtigt, at I har nogle energiske og opmærksomhedssøgende personer at putte i maskotkostumet. Hos JA Blikfang rådgiver vi naturligvis også om, hvordan I bedst muligt får liv i jeres klubmaskot.
Tag eventuelt et kig i vores referencer og se, hvad vi tidligere har skabt af maskotter til sportklubber og firmamaskotter.

Hvis I ønsker det, kan vi også lave en gigantisk oppustelig maskot, som kan tiltrække endnu mere opmærksomhed, også på lang afstand til store events.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os