Din stærke sparringspartner

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Jesper Thomsen

Hos os er du i centrum med en fast tilknyttet konsulent hele vejen. Dedikation og mange års erhvervserfaring danner grundlaget for en professionel og faglig kreativ proces omkring din henvendelse i udvikling af fysisk blikfang – både standard og specialfremstillede designs.

Et samarbejde med Europas bedste leverandører med produkter af høj kvalitet og et bredt varesortiment understøtter dine muligheder for at sammensætte en totalløsning hos samme leverandør. Vores priser er stærkt konkurrencedygtige og leveringstiden er kort.
Søger du inspiration og udvikling af en samlet kampagne, uanset om det er en enkeltstående event eller en længerevarende kampagne, bidrager vi gerne med vores faglighed fra grafik- og reklamebranchen med en samlet konsulent løsning lige fra analyse, ideoplæg, grafiske løsninger, fysiske markedsføringsprodukter til reklameprodukter.

Skab en oplevelse for dine kunder, vi støtter din vej til succes.

Vi er opdateret på tidens trends og præsenterer dig for mulighederne, som er rigtigt mange. Fandt du ikke lige netop det produkt, du har overvejet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi finder vejen gennem junglen for dig, så du kan koncentrere dig om, at dine kunder, SER Dig…..Spørg Mig.

Stadig ikke overbevist?

Lokation

Kjellerupsgade 20D
9000 Aalborg

(+45) 30 58 70 50

jesper@jablikfang.dk

Følg os