Indram dit budskab i flotte alurammer

Kontakt os her

Hos JA Blikfang leverer vi yderst flotte og dekorative alurammer. Skab ekstra blikfang for din kunst, budskaber eller grafik med rammerne, der træder flot frem på væggen. Vi leverer dem i præcis den størrelse og udformning du har brug for. Printet sidder helt stramt i rammen og præsenterer sig flot. Rammer leveres til forskellig brug:

  • Standard rammer med print.
  • Lyskasser med iøjnefaldende effekter
  • Rammer med print og indbygget lyddæmpning.

Funktionalitet og grafik/budskaber går op i en højere enhed med dette produkt. Lærredet med printet er meget nemt at skifte, hvorfor rammerne er meget fleksible i henhold til udskiftning af budskab.

Vores Smartframes er yderst fleksible til tilbyder følgende muligheder:

  • Standard Smartframes laver i præcis den størrelse du ønsker. Den kommer i 3 forskellige rammebredder 17, 27 og 44 mm. Rammerne kommer i 3 standardfarver sort, hvid og sølv. Rammerne kan indfarves efter ønske. Kan monteres på væg, til ophæng i wirer eller fritstående på fødder. En elegant løsning til kontor, forretning eller messebrug.
  • Smartframes leveres også som lyskasser, med Power LED pærer. De leveres i de størrelser du ønsker, men vi fører stort standardsortiment (max 600 cm i bredden og 300 cm i højden). Printet kan laves både enkelt- og dobbeltsidet for optimalt blikfang. Rammerne kan indfarves efter ønske. Kan monteres på væg eller fritstående på fødder. En spændende løsning, hvor vi kan anvende kreative effekter med lyset.
  • Smartframes leveres med en lyddæmpende plade. Pladen tilbyder de samme designmuligheder som de øvrige, da man ikke kan se den lyddæmpende plade. Rammerne fjerner støj og dårlig akustik i rummet. Kan monteres på væg eller fritstående på fødder.
  • Kontakt os for yderligere information omkring lyddæmpning af dine rum.
    Kvalitetsprodukter der produceres i EU

Alle vores modeller tilbyder nem og hurtig udskiftning af printet. Det giver nogle meget kreative muligheder for at skifte tema og stemning i rummet. Vi leverer ikke blot rammerne, men spiller meget gerne ind med kreative og inspirerende input. Kontakt os, og lad os tage en snak om præcis hvilken løsning der er den rette for dig.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os