Ballon – helium

Med heliumballoner når din markedsføring nye højder!
Skal din logoballon hænge over din messestand og skabe synlighed i hele hallen, eller skal den markere din udendørsevent svævende 20 m oppe i luften, så er en kæmpe ballon med dit logo/budskab lige netop det værktøj der sikrer at du ses fra alle afstande.

Oppustelige telte

Oppustelige telte skaber fysisk blikfang, lige der hvor du har behov for det! Opnå maksimal synlighed med oppustelige logotelte fra JA Blikfang. Oppustelige logotelte eller reklametelte er det perfekte telt til at synliggøre dit brand og produkt.
Teltene er i høj europæisk kvalitet og til markedets bedste priser.

Kæmpeparasol

Fuld opmærksomhed i skyggen af dit brand!
En parasol er et stærkt produkt der kombinerer markedsføring med brugbarhed.

Deckchairs

Deck chairs er blandt de mest populære reklamestole med tryk. De kombinerer en god brugsevne med meget synlige reklameflader. Lav vægt og små dimensioner betyder de er nemme at fragte, og optager ikke meget lagerplads.
Udfoldet er de det perfekte sidde- og hvile plads for event deltagere.

Portaler

Skab en helt unik platform for dit budskab, præcis der hvor der er størst opmærksomhed – nemlig på målstregen.

Det kan være ved et sportsevent, løb eller cykelløb, men fungerer også godt som indgangsparti, og ved markering af et afgrænset område.

Reklamesøjle

Reklamesøjler fra JA Blikfang kan bruges alle steder! Meget synlig markedsføring af dit brand i forbindelse med event, kampagner og messer.
Søjlerne er meget synlige på afstand, og virker meget dragende. Vi laver naturligvis altid et design til dig, inden vi sætter gang i produktionen af søjlerne.

Har vi fanget din opmærksomhed?

Lokation

Kjellerupsgade 20D
9000 Aalborg

(+45) 30 58 70 50

jesper@jablikfang.dk

Følg os