Specialfremstillede oppustelige effekter

Store iøjnefaldende blikfang, der på lang afstand fortæller dine kunder, hvor du kan findes. De specialfremstillede oppustelige figurer i alle tænkelige udformninger er gode til en midlertidig branding event, og for dig er de nemme at transportere og installere.

Skydancers

Ønsker du et oppusteligt gimmick med spræl i, så er skydancers den rette løsning. Skydancers er ekstremt lette at transportere og installere, og når de tilsluttes strøm, vækker de omgående stor opsigt.
Grundet den store bevægelighed, skaber de maksimal blikfang.

Diske og bord

Mød dine kunder over en oppustelig disk. Den lufttætte disk er et komfortabelt tilbehør til evt. telte og andre event produkter.
I samme serie findes også et bord man kan stå ved.
Perfekte produkter der kombinerer stort blikfang med praktisk funktioner.

Ballon – stand på jord

Med stand ballonerne er du sikret blikfang i øjenhøjde. Disse flotte balloner kommer i flere udformninger, og er naturligvis yderst anvendelig udendørs i alle slags vejr.
Med effekter som lys og former kommer dit budskab frem, også om aftenen.

Beanbags

Beanbags er hyggelige og komfortable produkter. Stærke materialer og muligheden for at printe på hele fladen gør dem til et oplagt blikfangs produkt. De kan anvendes både inden- og udendørs og vil være perfekte i lounges, venteværelser, showrooms og andre former for events.

Kube stol og bord

Denne festivalstol med print skaber mange muligheder.

Mulighederne for kreativ og funktionel markedsføring er mange med den foldbare kubesstol.
Den foldbare stol kan naturligvis fuldprintes på alle flader, hvorfor synligheden bliver meget stor. Den kantede udformning af logostolen giver mulighed for mange kreative udfoldelser.

Beachflag

Et beach flag er det perfekte valg til din event, messe eller andre steder hvor du møder dine kunder. På grund af flagets store printflade, hvor budskaberne kan blive tydelige, og de små transport dimensioner er dette produkt også et ideelt tilbehør til telt.

Har vi fanget din opmærksomhed?

Lokation

Kjellerupsgade 20D
9000 Aalborg

(+45) 30 58 70 50

jesper@jablikfang.dk

Følg os