Bamser med logo
– giv dine kunder en krammer

Kontakt os her

Taler du til dine kunders følelser? Forbinder de din virksomhed med noget rart og sympatisk? Husker kunderne jer for en sjov episode?
Det er blandt andet nogle af ting, bamser med logo og firmabamser kan gøre for din virksomhed.

Bamser med tryk kan forbinde jeres brand med jeres kunder på en sjov og anderledes måde. Både i situationen, hvor I giver firmabamsen til kunden, men også hver gang, kunden efterfølgende ser på bamsen.

Krammeværdi skaber kunderelation

Bamser med logo kalder smil frem hos alle. Særligt når tøjdyrene har krammeværdi. Og det har alle de tøjdyr, vi laver hos JA Blikfang. Vi har nemlig specialiseret os i at lave firmabamser med høj krammeværdi.

Og hvad er det så? Jo, først og fremmest skal man have lyst til at røre ved produktet og kramme det. Krammeværdien kommer gennem forskellige, bløde stoftyper, udtryk i ansigtet og generel nuttethed. For eksempel er nogle dyretyper og dyreunger bare supernuttede som firmabamser.

  • Er der et bestemt dyr, der passer ind i jeres firmafortælling?

Måske er der endda et dyr i jeres logo, som vil egne sig perfekt som firmabamse eller bamse med logo?

Kontakt os

Maskot som firmabamse

Hos JA Blikfang specialfremstiller vi vores bamser og tøjdyr. Du bestemmer selv, hvordan de skal se ud, eller vi kan sparre med dig hele vejen.

Bamserne kan iklædes tøj, der er sigende for lige netop din branche. For eksempel en håndværkerbamse, doktorbamse, en politibamse, en streetbamse eller en sportsbamse. Blot for at nævne nogle af de utallige muligheder.

Firmabamser og bamser med logo kan sagtens stå alene, men de fungerer også perfekt som et sjovt supplement og en nuttet miniudgave af din maskot.
På denne måde kan bamser med logo tænkes sammen med virksomhedens øvrige markedsføring på mange kreative måder.

Kvaliteten af vores tøjdyr er i top, lige som krammeværdien. De leveres med certifikater for legetøj i Danmark.Vore bamser og tøjdyr skaber altid glæde hos modtagerne.

Tøjbamser også i små oplag

Hos JA Blikfang behøver du ikke at bestille flere tusinde bamser. Vi kan faktisk bare lave en til dig. I samarbejde med dig bliver vi enige om, hvordan den skal se ud og får derefter lavet en prøve til godkendelse.

Først når du har godkendt prøven, laver vi hele oplaget af bamserne.
Kvaliteten er den bedste, så den også er holdbar i længden. Ellers bliver bamsen jo bare smidt væk og du mister synligheden.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os