Målportaler – Placér dit brand midt i jublen – med en målportal

Kontakt os her

Placér dit brand midt i jublen – med en målportal

Hvor bliver der jublet mest og taget flest billeder til et løb?
Det er naturligvis ved målstregen. Kunne du tænke dig, at din virksomheds brand var ramme for al jublen og kamera knipseriet? Og kan du se en fordel i den eksponering, det vil give dit brand at være med på alle målfotos og jubelscener?

Dén synlighed kan din virksomhed få med en målportal som blikfang.

 

Målportaler får dit brand i pressen

Køber du en af JA Blikfangs oppustelige målportaler eller indgangsportaler, bliver dit brand baggrunden til hundredvis og måske endda tusindvis af glade minder i fotoalbums. Og det bliver højst sandsynligt også eksponeret på de mange sociale medier og i pressen. For det er ved start- og målstregerne, at den gode pressehistorie om løb og events udspiller sig.

Den gode stemning smitter af på dit brand

Er du sponsor for et event eller et løb, så bliver dit brand helt automatisk associeret med eventens gode stemning, hvis du køber en målportal eller en indgangsportal. For det er hér, at publikums opmærksomhed og positive forventninger helt naturligt søger hen.
En målportal eller en indgangsportal giver dig altså en unik positiv synlighed.

Afmærk VIP-områder

En indgangsportal fra JA Blikfang kan også bruges til at afmærke alle indgangene til festpladsen eller særlige VIP-områder til et event. Arbejder din virksomhed med eksklusivitet som en del af jeres forretningsstrategi, så er indgangsportaler til VIP-områder en oplagt måde at forbinde dit brand med noget eksklusivt.

 

Mange størrelser og former – også med lys

Du kan vælge imellem mange forskellige former og størrelser af målportaler og indgangsportaler. De kan være firkantede, runde, farvestrålende og med store printarealer til dit budskab og dit ønskede design.
Vores portaler fås også med udskifteligt logo, så de kan benyttes af forskellige sponsorer. Det sparer dig for mange penge, da du ikke behøver at investere i en helt ny portal.
Portalerne fås med indbygget, indvendigt lys, så de skaber opmærksomhed og stemning efter mørkets frembrud.
Fælles for alle JA Blikfangs portaler er, at de er uden indbygget blæser – og dermed lydløse, når først de er pustet op. Det betyder også, at dekan benyttes på steder, hvor elektricitet er svært tilgængelig.

Meget nemme at stille op

Når portalerne ikke er fyldt med luft, pakkes de lynhurtigt sammen i den integrerede taske og fylder ikke mere end de kan transporteres i en personbil. Portalerne findes i tre størrelser S: 4,40 m bred, M: 6,20 m bred og L: 7,90 m bred.

Sidebar

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os