Poncho banner – Vær kreativ på afspærringshegn med poncho bannere

Kontakt os her

Vær kreativ på dine afspærringshegn med poncho bannere

Skal dit arrangement eller messeplads piftes lidt op? Takket være poncho bannere er det nu nemt at sætte kulør og reklamer på de eksisterende installationer til begivenheden. Poncho bannere er nemme at påsætte afspærringshegn og giver et pænt og ensartet udseende til din stand eller lignende. Du slipper for hjemmelavede løsning og får i stedet en professionel reklamebanner. De påføres nemt afspærringshegnet og fastsættes med en usynlig krog/løkke tape. Det er hurtigt påsat, kræver intet udstyr og holder i lang tid.

Hos JA Blikfang sørger vi for ordentlig grafik på dine poncho bannere, så du kan få fuldt udbytte af dit reklamerum. Vores mange års erfaring i udvikling af fysisk blikfang er din garanti for en sikker proces og tilfredsstillende resultat. Vi sørger for personlig rådgivning så du opnår det ønskede blikfang.

Polyester banner med flot grafik

Du kan fuldt dække afspærringshegnene med vores forskellige størrelser af ponco bannere på 220 cm, 240 cm eller specialmål. Vi tilbyder også mindre ponco bannere på 150 cm, som blot sørger for at dit budskab bliver set. Poncho bannere er fremstillet i et let materiale og der er mulighed for print på begge sider. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, så kontakt endelig JA Blikfang. Vi sidder klar til at hjælpe dig till det rette blikfang for dit arrangement.

Sidebar

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os