Instruktørstole med unikke print

Hvorfor ikke gøre alle elementer i dit arrangement til en reklame? Med logo og tekst på instruktørstole kan du skabe et professionelt udseende og godt blikfang. Stolene kan bruges til både indendørs og udendørs arrangementer. Trykket kan påføres på både en eller begge sider af stolen. En instruktørstol med print er en unik mulighed for at designe et interessant reklamebudskab og nå flere kunder.

Vi tilbyder professionel og personlig rådgivning ved fremstilling af alle vores produkter. Uanset om du udelukkende er interesseret i en instruktørstol med print eller du søger en større reklamesøjle af både overdækning og bannere, så giver vi tillidsfuld rådgivning og et tilfredsstillende slutresultat. Kontakt JA Blikfang.

En stol der passer til din virksomhed

Vi tilbyder forskellige størrelse og modeller af vores instruktørstole. Er du mere interesseret i liggestole med smart print, som dine kunder kan benytte, så hjælper vi også med dette. Stolene kan fremstilles i alle farver og forskelige print, så de passer perfekt til din virksomhed. Kontakt JA Blikfang hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.

 

Sidebar

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os