Tiltræk opmærksomhed og kunder med glasfiberfigurer

Kontakt os her

Har du brug for mere end blot at fange kundernes opmærksomhed? Har du også brug for at få dem til at stoppe og spærre øjnene op? Så skal du læse videre.
Med glasfiberfigurer som blikfang for din virksomhed, opnår du en wauweffekt, der er svær at få på anden vis. Figurer i glasfiber trækker folk helt tæt på og fascinerer både store og små med deres livagtige og flotte detaljer. Denne unikke kontaktværdi er guld værd for dig, der gerne vil i dialog med dine kunder.

Markedsføring i 3D skaber i det hele taget langt mere attention end traditionel skiltning i 2D format. Derfor husker kunderne også dit brand og dit budskab langt bedre, når du viser det i 3D.

Hvilken figur symboliserer dit budskab?

Glasfiberfigurer af dyr, mennesker, produkter eller bygninger kan formidle dit budskab på en meget fysisk måde. Og så er der uendeligt mange kreative måder, du kan bruge glasfiberfigurer til at få skabt opmærksomhed om din virksomhed.
Er der en særlig figur eller et særligt produkt, der bare er indbegrebet af din virksomhed? Eller af det budskab, du vil formidle?

Hos JA Blikfang hjælper vi dig med at se og udnytte de kreative muligheder, der ligger i at bruge figurer i glasfiber som en del af din virksomheds kommunikation og markedsføring. Vi har et meget stort standardsortiment, bestående af alle tænkelige figurer og dyr og meget mere.

Perfekt til vejr og vind

Glasfiberfigurerne er vejr- og vindbestandige og kan holde til at stå udendørs i det danske klima hele året. På den måde kan dine glasfiberfigurer arbejde for dig året rundt.
Ønsker du en specialfremstillet glasfiberfigur som skal være ekstra hårdfør, kan vi også tilbyde forstærkning med stålskelet og anti-graffiti coating.

Fra kæmper til statuetter

JA Blikfang leverer glasfiberfigurer i stort set alle størrelser. Lige fra kæmpe konstruktioner, der får folk til at blinke en ekstra gang til små figurer og statuetter.
Vores store figurer kan for eksempel bruges som skulpturer og blikfang på virksomhedens græsarealer eller de kan fungere som en del af kunstinstallation. Vores små figurer kan anvendes som specialfremstillede trofæer, præmier, gaver eller andre overraskelser i forbindelse med events eller firmaarrangementer. Mulighederne er mange og synligheden holder i lang tid.

Har du allerede nu et billede af den ultimative glasfiberfigur til din virksomhed? Du er altid velkommen til at kontakte os og lade os bringe det til live for dig.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os