Slå dit reklametelt op med et pust

Kontakt os her

Skal det være nemt, hurtigt og synligt, når du skal ud med din virksomhed blandt større menneskemængder?

Så er løsningen med et oppusteligt reklametelt det helt rette for dig.

Vores oppustelige reklametelte er lynhurtige at installere lige dér, hvor du har behovet. Det kan være på torvepladser, til åbent hus, til messer eller andre begivenheder, hvor du har behov for at være synligt til stede med et telt med logo.

JA Blikfangs oppustelige reklametelte kan pustes op og installeres på 5 minutter. Så har du maksimal synlighed. Og det endda på alle slags terræn og underlag – både udendørs og indendørs. Vores oppustelige reklametelte fylder ikke mere end en stor sportstaske, når det er pakket sammen.

Pop op med dit budskab

Derfor er et oppusteligt telt med tryk en effektiv og efterspurgt måde, hvor du kan poppe op med din virksomheds budskab, produkt eller brand. For du kan naturligvis få printet dit reklametelt præcist som du ønsker.

Reklameteltet kan fuldprintes i ønsket grafisk design. Hver af de fire lynbare sidevægge på logoteltet gør det for et stort billboard – perfekt til branding, statements eller et knivskarpt billede af dit produkt.

Brug dem i blæst

Vores logotelte er godkendte til vindstyrker på op til 100 kilometer i timen, ved benyttelse af korrekt balast. Detgør dem særligt egnede, hvis du har sportsevents, strandevents og skisportsevents, hvor der kan være gang i blæsten.

Teltene leveres i 4 størrelser på 3×3, 4×4, 5×5 og 6×6 meter. Til brug som indendørs messestand kan vi også levere logoteltene i et særligt brandhæmmende materiale. Vores reklametelte er produceret i høj europæisk kvalitet – til markedets bedste priser.

Et telt på 6×6 meter giver 30 kvadratmeter effektiv plads i teltet. Har du behov for mere plads, kan du koble flere telte sammen og få flere kvadratmeter under samme tag.

Stort tilbehørsprogram

I samme serie er det muligt at fuldende konceptet ved at tilkøbe diske, stole, portaler og søjler. Disse produkter er alle uden blæser, og er derfor helt stille. Perfekt til kundemøder, hvor der er brug for fokus.

Spørg os meget gerne vedr. disse produkter, som naturligvis også kan fuldprintes i dit eget design.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os