Jehlan telte

Kontakt os her

Jehlan telte – et telt med blikfang

Søger du et telt med stort blikfang, højt til loftet og mulighed for mange besøgende?
Jehlan telte er velegnet til store arrangementer hvor du ønsker blikfang, der kan spottes fra afstand. Det er et robust overdækket telt med åbne sider, som gør det let tilgængeligt for gæster og kunder. Samtidig er det et telt i høj kvalitet som afviser regnskyl og dårligt vejr, hvilket gør det perfekt til udendørs arrangementer i alt slags vejr. Teltes store flader skaber mange muligheder for grafik som tekst, logoer og andet.

JA Blikfangs Jehlan telte er et populært valg til store arrangementer og det tager ca. 40 minutter at opsætte. Vi sørger for den rette rådgivning, så du opnår en optimal løsning. Vores mange års erfaring giver dig tillid til en grundig proces, når du benytter Ja Blikfang. vi tilbyder personlig service og sørger for at du opnår det ønskede resultat for dit telt eller andet blikfang.

Beregnet til alt vejr

Med et Jehlan telt er du sikret at arrangementet kan gennemføres i både solskin, regn eller vind. Teltene har en unik form med mange fordele, der også skaber rig mulighed for unikke lysinstallation, som drager opmærksomhed. En lysinstallation i teltets struktur skaber smukke variationer og en god atmosfære.

Vi tilbyder forskellige størrelser på vores Jehlan telte – alle med samme høje kvalitet og robuste konstruktion. Vi tilbyder Jehlan telte med 10 og 12 meter i diameter samt med 1, 2 eller 3 bærende pæle i midten. Teltene kan let pakkes sammen og transporteres.

Er du interesseret i at høre mere om vores Jehlan telte og din muligheder, så kontakt os endelig. Vi tilbyder personlig service og vores mange års erfaring giver dig en sikker proces samt det bedste resultat til dit arrangement.

Sidebar

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os