Dome telte

Kontakt os her

Dome telte – praktisk og iøjnefaldende

Skal du have et telt til dit arrangement, som er let tilgængeligt og kan rumme møbler, roll-ups eller lignende materialer, så er vores dome telte den rette løsning. Med et dome telt får du et telt der tiltrækker opmærksomhed og giver masser af brugbar plads. Da der er ingen skæve vinkler, kan hver en kvadratmeter udnyttes til fulde.

Er du interesseret i et dome telt, så kontakt JA Blikfang. Vi har mange års erfaring i udarbejdelse af praktiske telte og anden marketingmateriale til events, som skaber det rette blikfang. Vi sørger for personlig rådgivning, så du kan føle dig tryg gennem hele processen og opnå et godt resultat.

Rig mulighed for reklame og grafik

Dome telte består af en kuppelstruktur, som adskiller sig fra andre telte og skaber masser af muligheder. De store vægflader giver rig plads for reklamer og grafik. Dome teltene består af 5 eller 6 indgange, der alle kan fungere som åben indgang eller væg med reklameplads. Det er en perfekt løsning til torvepladser, messer eller andre arrangementer både indendørs og udendørs.

Teltstrukturen er produceret af 43 mm aluminium, som forbindes med enkle knapper og gør opsætningen af teltet nemt og hurtigt på lokationen. Derudover medfølger reb og kroge til stabil og sikker brug af teltet. Hos JA Blikfang sørger vi for kompetent vejledning, så du kan føle dig sikker i udarbejdelse og brugen af dit telt.

Sidebar

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os