Flotte bean bags med logo – perfekt til events

Kontakt os her

Markedsføring med hyggeeffekt. Det finder du blandt andet hos den altid populære bean bag, der egner sig fortræffeligt som fysisk reklame til et væld af lejligheder. En Beanbag er flot og iøjnefaldende, og så er den yderst dragende for mulige kunder.

Brug den til:

 • Lounges
 • Venteværelser
 • Events
 • Messer
 • Stande
 • Festivaler
 • Outdoor aktiviteter
 • In-Storeaktiviteter

Gør reklame med udendørs sækkestol

Mulighederne er mange – kun fantasien sætter grænser, den form for fysisk reklame virker yderst tillokkende og let kan være med til at holde lidt længere på dine kunder, så du får længere tid til at fremme dine salgsaktiviteter.

Vi byder ud over en lang række spændende kvalitetsprodukter indenfor fysisk reklame på:

 1. Europas største og mest professionelle producenter indenfor fysisk reklame
 2. Totalløsninger indenfor et væld af fysiske markedsføringsprodukter
 3. En fast tilkoblet konsulent, der hjælper dig med at sikre optimalt reklamefremstød til din specifikke målgruppe

Vi har gjort det let for dig at blive synlig for dine kunder og tilmed i flotte og slidstærke produkter. En sækkestol, der kan bruges både indendørs og udendørs er lige præcis den form for markedsføring, der kan tiltrække sig den opmærksomhed, som din virksomhed, din organisation eller dit produkt fortjener.

Udendørs reklame, der målrettes i form af bl.a. møbler, der kan være med til at tiltrække og fastholde kunder længere tid end normalt, er af stor værdi for en hvilken som helst form for virksomhed, butik eller organisation. Her kan du i den grad få POS materiale – Point of Sale – der fremmer dine salgsmuligheder og efterlader et positivt indtryk hos kunderne.

En bean bag har en lang række øvrige salgsfremmende fordele. Her kan bland andet nævnes:

 • Mulighed for at skifte print på stolene
 • Et bredt sortiment af størrelser, fyld og former
 • Blikfang, der skaber god stemning

Sammen med den yderst effektive form for branding kan du krydre din markedsføring med flotte beachflags, kæmpeparasoller, heliumballoner og alle mulige andre oppustelige møbler eller reklamesøjler. Vi vil også gerne rette opmærksomheden på kubikmøbler, deckchairs, portaler, maskotter og bamser, der hver og én eller i kombination kan være den form for reklame, der gør hele forskellen.

Fysiske reklame produkter har i den grad opnået stor popularitet til bl.a. events og festivaler, hvor møblerne er blevet et elsket og værdsat sted at hygge sig over en længere periode – en periode, der giver dig mulighed for øget salg. Tag dit salg til nye højder med JA Blikfang.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os