En maskot skaber gode kunderelationer

Kontakt os her

Hos JA Blikfang finder du alt, hvad der skal til for at skabe de bedst mulige kunderelationer – det er uanset, om det drejer sig om maskot kostumer til:

Uanset, hvor du vælger at gøre brug af din markedsføring, så skaber vi de mest optimale muligheder for at komme tættere på kunderne med den perfekte branding af din virksomhed, dit produkt eller dine services.

Hos JA blikfang vil du få personlig service med den rette rådgivning, så du er sikker på et perfekt slutresultat. Vi sørger for grundighed og tager dig med igennem hele processen, så du kan have tillid til, at din maskot bliver som ønsket.

Kontakt os

Vi sørger for høj kvalitet og naturligvis:

  • Specialdesignet maskot i komfortable materialer
  • Dialog og samarbejde omkring at finde det rette udtryk målrettet jeres formål og budskab med maskotten
  • Fremstilling i EU
  • Mulighed for at skabe en personlighed med ansigt – også, hvis det drejer sig om fremstilling på baggrund af et specifikt produkt – dit allerede velkendte brand
  • Markedsføringsmateriale med stor genkendelighed

Vi tilbyder kostumer, der er designet som det produkt, du gerne vil markedsføre eller måske en elskelig karakter, der får smilene frem hos store som små. Mulighederne er mange og uanset dit formål, din lokalitet og budget, så har vi fundet nogle af Europas og markedets absolut bedste producenter af markedsføringsprodukter til at servicere dig – vi har også priser, hvor alle kan være med.

Kontakt os

Bamsemaskotter huskes med glæde og smil

Især en bamse maskot bliver genkendt og husket med smil og latter, og målgruppen er ikke kun børn, som vi special-designer og fremstiller disse absolut yndlinge til – vi har noget for enhver alder, hver målgruppe og hver en lejlighed. Vi klæder din virksomhed på til at skabe glade relationer med en let genkendelig markedsføring. Ja Blikfang tilbyder:

  • En fast tilknyttet konsulent, der hjælper dig med rette budskab i markedsføring
  • Råd og vejledning – vi fortsætter til det helt rigtige udtryk er på plads for jeres maskot
  • Totalløsninger for såvel foreninger, sportsklubber, organisationer og virksomheder
  • Fysiske reklamer, der skiller sig ud fra mængden

Denne form for markedsføring er i høj grad med til at bringe kunderne tættere på din virksomhed – det giver brand-awareness og ikke mindst noget hyggeligt at tale om for børn og voksne.

Sports-event, firmabegivenheder, lokal markedsføring og et godt trækplaster på stande, til messer og på markeder – du kan være helt sikker på, at du ikke går forgæves med din markedsføring med JA Blikfang.

Vi gør det let at blive set. Vi gør det let at blive elsket som brand med de skønne og altid populære markedsføringstiltag med maskotter. Vi lægger stor vægt på krammeværdien. Den må ikke undervurderes – den korteste vej mellem to mennesker er som et smil og et hyggeligt kram – netop smilet og humor er en væsentlig faktor i den form for markedsføring. Vi tilbyder også fremstilling af bamser i både små og store oplag, der fungerer som små miniaturer af din store maskot.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os