Reklamesøjle – tager din markedsføring til nye højder

Kontakt os her

En reklamesøjle kan gøre en ’høj’ forskel for din virksomheds markedsføring. JA Blikfang tager vores kunders markedsføring til nye højder.

Vi sørger for effektive fysiske reklamer, der virker. Reklamesøjlen giver dig mulighed for at viderebringe et klart og tydeligt budskab til din målgruppe.

Nyd stilheden og bliv set

En reklamestander/søjle er fremstillet i højeste kvalitet og er let at placere alle steder. Transporten er let for dig, fordi reklamesøjlen leveres i en taske med hank lige til at bære. Nem og enkel opstilling, den pumpes op med en smart pumpe, herefter er det ikke nødvendigt at have søjlen tilsluttet strøm. Reklamesøjlen er produceret i rengøringsvenlige materialer.

Der er mange fordele ved brug af en reklamesøjle, blandt andet:

 • Klart og tydeligt budskab
 • Let at anbringe alle steder
 • Ingen brug af elektricitet
 • Meget synlig på afstand
 • Egnet til indendørs- og udendørs brug
 • Meget vejrbestandig
 • Fås i mange forskellige størrelser og højder
 • Let at transportere i medfølgende taske

Vi giver din virksomhed eller butik det boost, som den fortjener og tager din virksomheds reklameniveau til nye højder og tilbyder, når du tilbydes nogle af markedets absolut bedste og mest populære produkter.

Skab et bedre salgspotentiale med den helt rette markedsføring. Vi tilbyder ud over et stort udvalg af produkter fra de førende leverandører i Europa også:

 • Fysiske reklameprodukter i højeste kvalitet
 • Fysiske reklameprodukter, der skiller din virksomhed ud fra mængden
 • Fysiske reklameprodukter til ethvert størrelse budget

Vi gør det let for dig, din virksomhed eller butik at blive set og husket og bedst af alt, så tilbyder vi POS materiale – Point of Sale – der kan gøre den store forskel for dit salgspotentiale.

Vi byder på:

 1. Totalløsninger indenfor fysiske reklameprodukter
 2. Fast tilkoblet konsulent, der hjælper dig med optimalt markedsføringstiltag til målgruppen

Der er noget for hver en smag og hver en pengepung, når du vælger din markedsføring med et af JA Blikfangs mange spændende produkter. Vi hjælper dig med at gøre din virksomhed, butik, organisation eller event synlig for netop din målgruppe.

Vi tilbyder ud over populære reklameprodukter også en lang række andre spændende produkter, alt fra pop-up telte, oppustelige telte, møbler, strandflag, heliumballoner, portaler, sækkestole med logo og meget mere. Her kan du i den grad gøre dig selv og din virksomhed synlig overfor din målgruppe og forkæle dem med ly for både regn, vind og solens stråler med kæmpeparasoller.

Skal det være smart og effektivt, så skal det være fysiske reklame produkter fra JA Blikfang. Fysisk markedsføring, der virker.

Søjlerne findes i fem størrelser: 2 m høj, 2,5 m høj, 3 m høj 3,5 m høj og 4 m høj.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os