Få din helt
egen figur

Kontakt os her

Store iøjnefaldende figurer fanger opmærksomheden, og når de står fast ét sted, kommer de ofte til at fungere som et pejlemærke i landskabet. Skal det være din virksomhed, der tiltrækker den opmærksomhed?

Vi har et bredt sortiment af standardfigurer i glasfiber, men vi laver også specialfremstillede glasfiberfigurer, så du kan skabe dit helt eget, unikke blikfang. Du bestemmer.

Dit unikke design

Glasfiber er et taknemmeligt materiale at arbejde med. Derfor er der næsten ingen grænser for, hvad vi kan lave for dig.

Vi kan sammen skabe en figur, der fremhæver dine produkter, kendetegner en hel produktserie eller som skaber opmærksomhed omkring din virksomheds identitet og værdi.Vores designere kan hjælpe dig med at skabe det helt rigtige udtryk, som du i mange år fremover bliver set og genkendt på grund af dine glasfiberfigurer.

Hvad med en glasfibermaskot?

Har din virksomhed eller din forening en maskot, som kunder og fans kender og elsker? Hvorfor så ikke få lavet en glasfibermaskot, der kan byde velkommen til din virksomhed eller til din klub?

Når dine kunder eller fans elsker dig, vil maskotten blive et naturligt symbol for det, du står for, og kunder og fans kan bidrage til din branding, når de for eksempel tager billeder af og med din glasfibermaskot.

Små figurer, stort blikfang

Ud over de store og meget iøjnefaldende glasfiberfigurer, kan vi også lave små statuetter. Du kan få statuetterne fuldstændig som du ønsker dem. Former, farver og størrelse.
Skulpturer og statuetter kan bruges til mange ting. Som en gave, udsmykning i virksomheden eller evt. som præmier til et show eller afslutning.

Du skal ikke bestille flere tusinde, da vi kan lave dem ned i meget små oplag.

Vi skaber det gode resultat sammen

Når vi sammen har fået den bedste ide, bliver vores tegnere sat på opgaven. De skaber en færdig visualisering af projektet til din godkendelse. Først når du har godkendt projektet sætter vi gang i produktionen, og vi skaber den færdige og flotte figur.

Du er med i hele processen fra start til slut – på den måde skaber vi det bedste produkt, uanset om du skal have en stor glasfiberfigur, der kan skabe synlighed på meget lang afstand, eller om du skal have en lille figur, der kan skabe smil, glæde og minder for den enkelte.

Ring til os allerede i dag

Vi vil se frem til at kunne hjælpe Jer. Ring til os med det samme, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe den synlighed, der styrker Jeres virksomhed.

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os