Solsejl – en god beskyttelse mod solens stråler og regn

Kontakt os her

Solsejl – en god beskyttelse mod solens stråler og regn

Lad solsejl være dit sjove og smukke alternativ til et telt eller parasol. Solsejlet kræver kun tre elementer som det kan fastsættes som eksempelvis et træ, bygning eller lignende. Det kan tilpasses i vinkler og højde, så det passer perfekt til dit arrangement og behov. Solsejlet er perfekt til beskyttelse mod sol, regn, dug eller lignende og skaber samtidigt et unikt blikfang for de forbipasserende. Hos JA Blikfang har vi mange års erfaring i fremstilling af solsejl og andet blikfang til virksomheder og du kan være sikker på en tillidsfuld proces hos os. Vi sørger for at du får den bedste løsning til dit arrangement.

Design dit eget solsejl

Med et solsejl kan du beskytte mod solen, vind og lignende. Det er en god afskærmning, der samtidig kan fungere som reklame. En lang dag på udendørs messe eller lignende, kan gøres langt mere behagelig med et solsejl. Det er både en praktisk og pæn løsning.

Vores solsejl fremstilles i modstandsdygtige materialer og kan produceres i alle farver samt med logo og tekst. Vi sørger for at sejlene fremstilles som du ønsker, og at det passer til de forhold du oplyser. Kontakt JA Blikfang, så hjælper vi dig til et godt solsejl efter dine behov. Vi giver personlig service, så du får det bedste resultat.

Sidebar

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os