Solide eventmøbler af kvalitet

Kontakt os her

Solide eventmøbler af kvalitet

Det kan blive en lang dag på en messestand, hvis ikke du har diverse møbler. Eventmøbler med print er din unikke mulighed for at påføre ekstra reklame på både borde, stole og lignende. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige møbler, som passer ethvert behov. Vi tilbyder siddemøbler som beanbags, instruktørstole og deck chairs som alle kan gøre dagen lidt sjovere. Ligeledes tilbyder vi solide eventborde, der kan klare lidt af hvert, og samtidig kan pakkes sammen til ingen størrelse sidst på dagen.

Borde til ethvert event

Et ståbord er en mobil mulighed for reklame, der samtidig har en praktisk funktion. Du kan fremstille produkter, foldere og andet materiale for dine kunder. Et bord virker også altid som et godt samtalepunkt med kunder. Vores borde kan tåle op til 100 kg, men vejer selv ingenting. Der er altså mulighed for fremstilling af mange produkter på et ståbord.

Kontakt endelig JA Blikfang for at høre mere om vores eventborde og andre eventmøbler. Vi sørger for at give dig personlig service, så du kan få det ønskede produkt.

Sidebar

HAR VI FANGET
DIN OPMÆRKSOMHED?

Vi giver dig værdiskabelse i mødet med dine kunder ved hjælp af fysiske markedsføringsprodukter ude i den virkelige verden. Målet for vores samarbejde er mest mulig branding for din investering i blikfang rettet mod dine målgrupper.

Dine budskaber skal fremstå skarpe og relevante for din målgruppe – målet er at ramme plet, hver gang.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os